Decodeal Klantenservice +31 (0)10 419 01 04

  • Topkwaliteit
  • Op maat gemaakt
  • 3 jaar garantie
  • snelle levering
  • gratis bezorgd

DCDL®Aluminium Jaloezieën 16 mm

79,- 36,-
Bestel nu Offerte aanvragen Meer informatie

DCDL® Aluminium jaloezieën 

Een mooie combinatie van stijl en functionaliteit, DCDL® aluminium jaloezieën geven de perfecte zonwering en sfeer in huis. De lichtdoorlating van een aluminium jaloezie laat zich namelijk altijd voortreffelijk doseren. Bij Decodeal kun je kiezen uit diverse kleuren lamellen en bepaal je zelf de afmeting. Voor elk interieur een passende aluminium jaloezie, stijlvol en modieus. Bij Decodeal ben je verzekerd van topkwaliteit jaloezieën voor de laagste prijs.

Standaard uitvoering
De 16 en 25 mm jaloezie wordt standaard uitgevoerd met een trekkoord en tuimelstang. Bij een breedte kleiner dan 28cm wordt de bediening opgesplitst (links optrekken en rechts kantelen of andersom). Alle lamel breedtes worden standaard uitgevoerd met een functioneel ladderkoord. Bij 16 en 25 mm is het niet mogelijk deze uit te voeren met ladderband. Bestel je meerdere jaloezieën naast elkaar? Geef dit dan door bij de opmerkingen in de bestelling dan houden we daar rekening mee.

Tip: Volg altijd onze meetinstructies en kijk bij onze veel gestelde vragen (FAQ) voor het beste maatwerk resultaat. Twijfel je over de kleur? Vraag hier je gratis staal aan of kom langs in één van onze showrooms

 

 

 

Afbeelding van DCDL®Aluminium Jaloezieën 16 mm

Product specificaties

Merk DCDL
Lamel breedte 16 mm
Type bediening Standaard bediening
Producten Aluminium Jaloezieën
DCDL®Aluminium Jaloezieën 16 mm Bestel nu Offerte aanvragen
Sluiten

Kies maatvoering

Min: cm - Max: cm
Min: cm - Max: cm
 
 
Tip:

Gebruik bij het inmeten ons handige Meetinstructie formulieren.

Maatvoering:

Indien je niet verder komt bij dit scherm check dan de ingevoerde maximale maatvoering.

Extra informatie:

De montagehoogte is de hoogte van de plek waar je het product monteert tot aan de vloer.
(https://www.decodeal.nl/kindveiligheid)  

Indien de kleur er niet tussen staat in het volgende scherm dan betekent dat dat de combinatie kleur met deze bediening niet mogelijk is. 
Kies een andere bediening of kleur.

Montagewijze

Kleur

Hier zie je de kleuren die beschikbaar zijn in de door jou ingevoerde maten, staat je kleur er niet bij kies een andere kleur of een andere bediening. 

Gebuik Ctrl F (windows) of ⌘ F (Apple)  om te zoeken naar het juiste kleurnummer. 

Bedieningszijde

Zijgeleiding

De zonwering wordt links en rechts voorzien van een zijgeleidingsdraad. Dit wordt vaak toegepast bij montage op een deur of (draaikiep) raam.

Badkamer DCDL

Bij DCDL dien je een keuze te maken uit 3 kleuren. De bovenbak en de onderlat wijken af in de door jou gekozen kleur. De producten dienen in een goed geventileerde ruimte te hangen. 

Montagesteunen

Standaard steunen zijn geschikt voor op de dag en in de dag montage. Met klemsteunen kan je je raamdecoratie eenvoudig monteren aan een kunststof draai-/kiepraam zonder dat je hoeft te boren. Let op: Controleer of de ruimte tussen onderkant kiepraam en vensterbank voldoende is om de klemsteun te kunnen plaatsen en tevens niet in de weg zit indien het raam gekanteld wordt. 

De prijs moet liggen tussen €0,00 en €100000000000,00
Bestel nu!
publishedOn Topkwaliteit
Topkwaliteit Op maat gemaakt
3 jaar garantie 3 jaar garantie
Snelle levering Snelle levering
Gratis bezorgd Gratis bezorgd
Zelf monteren Zelf monteren